Lisa nordén

lisa nordén

Triatleten Lisa Nordén vann den svenska mästartröjan i tempo på cykel. Och pikade sedan sporten för sin bristande jämställdhet. Lisa Nordén är Sveriges främste triathlet genom tiderna. Nu är hon bäst även när det gäller tempocykling. – Det här rankar jag högt, säger Lisa Nordén till Bladetsporten. Lisa Nordén van tempo-SM i Burseryd, efteråt ifrågasatte hon jämställdheten inom cyklingen.

Lisa nordén Video

Closest Ever Triathlon Finish - Norden & Spirig Efter Blåvitt-uppgifterna — förlänger med Kalmar - 11 dec. Meloneras från " https: Så till varför hon var konfunderad. Tid för inflammationen att lägga sig och kroppen repa sig. Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se dina sparade artiklar. Du behöver uppgradera ssab.com konto Du har lisa nordén gratiskonto. lisa nordén

Lisa nordén - Fast Hos

Står bakom tävlande under neutral flagg i OS - Jag har bästa möjliga läkarvård i ryggen och är fast beslutad om att få ordning på denna kroppen. Ämnen i den här artikeln: Triathlon , damer Nation: För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration. VM-serien i Stockholm är en av de mest omtyckta i sporten och många av mina vänner och kollegor ser framemot att få komma hit och tävla på en av världen bästa banor. Men då funkade det äntligen.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *