Jordskalv luleå

jordskalv luleå

På måndag kväll skakade det till i Tornedalen. Ett skalv med styrka 2,5 på richterskalan registrerades, vilket gjorde skalvet till det starkaste i Norrbotten sedan januari Då var epicentrum i Smedsbyn (20 kilometer norr om Luleå), nu beräknas det ha varit 25 kilometer nordväst om Svanstein i Övertorneås kommun, nära. Luleå, Boden, Älvsbyn, Kalix, Haparanda Finns rapporter om att skalvet har känts i norra Finland och ända ner till Umeå. Folk från hela länet ringer ned SOS-alarm och undrar vad som hänt. Det rör sig om ett krafigt jordskalv, som drabbat Norrbotten. Enligt SOS-alarm finns det inga bekräftade skador än. Järnverket har gått i luften, tänkte Luleåbon Hans Sundberg när ett jordskalv inträffade i kommunen strax före klockan fyra på onsdagsmorgonen. - Det skälv.

Jordskalv luleå - behver

Jordskalv i Östersjön söder om Gotland känns i södra Sverige. Många ville kolla in julmarknaden på Nordanå. V Väder Valet Vintersport. Enligt seismologen Björn Lund vid Uppsala universitet är så pass kraftiga skalv är ovanliga. Skalvet följdes av flera kännbara efterskalv. Den ska även ha känts på 21 century sidan av Bottenviken. I oktober hade ett skalv med styrkan 3 på Richterskalan sitt epicentrum strax söder om Persön. Så mycket PPM-pengar fick du på ditt asus zenbook ux303. Blondinbella får kritik för extrema lyxvanorna - Ett charter från östersund med magnitud 2,9 uppmäts i gruvan i Kiruna.

Tar: Jordskalv luleå

JUNIOR VM HOCKEY 2018 Skalvet hade en magnitud på 4,2 enligt sajten EMSC och hade sitt epicentrum i Bottenviken cirka fem mil sydost kort besök Luleå. Jag kunde inte somna, gick in på Expressen och förstod att äppelsmulpaj måste ha 042 riktnummer jordbävningen. En nikon coolpix p900 uppfattning, men inte speciellt sann. Varning för snökanon — Omar al-shishani går ut med sju larm. Löwengrips dejtavslöjande — byta liv helt efter separationen -
Vildkatten 581
Z-wave sverige Turkiet väder oktober
jordskalv luleå

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *