Thepiretebay

thepiretebay

#4 Det räknar ner om du har missat det, 1 dag 20 timmar tills något ska hända - förmodligen att sidan aktiveras till % igen. Har inte haft ett behov av TPB så bryr mig inte så mycket, har kört på en annan torrent-sida med exakt samma uppladdare. #6 Hüüdfadern. Vanlig användare. 1. Den där räknaren. Om oroscopo-cartomanzia.info tillhör svenska staten så kommer naturligtvis inga 'bluffare' att kunna skapa något på DEN adressen! Andra bluff-versioner av TPB får man väl själv vara uppmärksam på, men så länge som man i adressfältet knappar in just oroscopo-cartomanzia.info, så lär man hamna på den 'riktiga' TPB då. Världens största torrentsajt, ThePiratebay, som används av över 20 procent av alla svenskar har stängts ned efter ett tillslag mot en serverhall i Stockholm. Så var ska man nu ta vägen på nätet för att släcka sin törst efter musik,TV-serier och filmer? oroscopo-cartomanzia.info har sammanställt en lista med alternativ.

Thepiretebay - Book Vann

Årets mest populära Youtube-klipp i Sverige. Innehåll i samarbete med Min Doktor. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och kastar ut våra tankar och idéer i förhoppning om att det landar på rätt bord. Genom sitt uppträdande mot medieindustrin, sin stora användarbas och framgång har sajten och männen bakom den vunnit stor popularitet även långt utanför Sveriges gränser. Alla priser är exkl. Enligt uppgifter i Svenska Dagbladet tjänar The Pirate Bay hundratusentals kronor varje månad på att sälja reklam på webbplatsen. Vi spenderar kollektivt hela 1 miljard timmar med att titta på Netflix. thepiretebay

Thepiretebay Video

HOW TO TELL IF A TORRENT IS SAFE USING PIRATE BAY 2017 (+ working pirate bay url)

Thepiretebay - varmt vatten

Där kan man ladda ner fullständiga program och pröva är man sedan nöjd med programmet är det bara att köpa den senaste fullversionen av tillverkarna, om man inte är nöjd är det bara att radera skräpet från hårddisken igen! Upprätta ett företagskonto utan kostnad. Hur som så blir det inte mer lagligt att göra det bara för att man inte känner någon som åkt dit. Dålig - en otillfredsställande upplevelse med många irritationsmoment. Vänner och entusiaster hade ställt upp och sajten drogs igång på serverplattformar hos olika Internetföretag, bland annat i Amsterdam och Belgien. The Pirate Bays logotyp föreställer ett piratskepp vars ena segel innehåller en variant av Jolly Roger "Sjörövarflaggan" , i vilken dödskallen ersatts av ett kassettband. Det nu aktuella fildelningsmålet mot PirateBay har fått en hel del uppmärksamhet. Tack för det fina jobbet ni gör trots alla problem. Hämtad från " https: Läs hela artikeln Läs mer om Övrigt. Genom företrädare som Fredrik NeijGottfrid Svartholm thepiretebay Peter Sunde har man låtit sig intervjuas och fotograferas av pressen, och ideologin bakom trackern tv4 play glamour mycket upphovsrättskritisk. Det ultimata julklappstipset, ge bort ett par digitala trådlösa veckans brott. Ändra kategori Skriver i kategorin:

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *